Kukurydza i krewetki Chowder może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Ten przepis służy 7. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, liście tymianku, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Z Krewetek Kukurydzianych, Zupa z krewetek i kukurydzy, oraz Zupa Kukurydziana Z Krewetek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 5-do 6-quart holenderski piekarnik, gotować boczek na średnim ogniu 5 do 6 minut, często mieszając, aż chrupiące. Wymieszaj cebulę, seler, ziemniaki, mrożoną kukurydzę i tymianek. Gotować 5 do 6 minut, często mieszając, aż cebula i seler zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Mrożona
Ziemniak
Seler
Boczek
Cebula
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Trzepaczką do drutu ubić bulion i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; przykryć i gotować około 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki będą miękkie i zupa jest lekko zagęszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Zupa
4
Wymieszać w pół na pół, krewetki, sól i pieprz. Przykryć; gotować 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż krewetki będą różowe.