Izraelskie Nadziewane Daty
Izraelskie Nadziewane daty może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 129 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 25. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, daktyle medjool, połówki orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 13%. Podobne przepisy to Izraelskie Nadziewane Daty, Cukinia Faszerowana Ciecierzycą I Izraelskim Kuskusem, oraz Poważnie Bezmięsne: Cukinia Nadziewana Izraelskim Kuskusem.
Instrukcje
Umieść czekoladę w szklanej lub plastikowej misce.
Podgrzewać w kuchence mikrofalowej przez około 2 minuty, mieszając co 30 sekund lub aż prawie się stopi. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową. Studzić każdą datę połową orzechów pekan i umieścić na blasze do pieczenia.
Nadziewane daktyle skropić roztopioną czekoladą, a następnie posypać kokosem.
Włożyć do zamrażalnika i zamrozić na 1 godzinę przed podaniem.