Kuchenka Mikrofalowa Jabłko Kugel
Przepis kuchenka mikrofalowa Jabłko Kugel jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 400 kalorii, 11g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Jeśli masz sól, brązowy cukier, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Chanuka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kuchenka Mikrofalowa Sweet Noodle Kugel, Apple Kugel, oraz Jabłko-Maca Kugel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj makaron jajeczny i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ukąszenia, o 5 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Nasmaruj 8-calowe kwadratowe szklane naczynie do pieczenia w mikrofalówce. Jajka ubić w misce do miksowania. Wymieszać ugotowany makaron, biały cukier, posiekane jabłka, śmietanę, twaróg, cynamon, sól i rodzynki; wymieszać do połączenia.
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia.
Kuchenka mikrofalowa na średniej wysokości (70% mocy) przez 7 minut.
Połącz brązowy cukier i posiekane orzechy włoskie w misce, i pokroić w maśle, aby utworzyć kruchą polewę.
Polewamy budyniem. Powrót budyń do kuchenki mikrofalowej i gotować na średniej wysokości (70% mocy), aż budyń jest jędrny w środku, 7 do 9 minut.