Kubańska Zupa Z Czarnej Fasoli

Kubańska Zupa Z Czarnej Fasoli
Kubańska zupa z czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 16G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 266 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, bulion warzywny, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kubańska Zupa Z Czarnej Fasoli, Kubańska Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Kubańska Zupa Z Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj kilka rozprysków wody lub bulionu warzywnego na patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę i smażyć, aż przezroczyste, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać chili w proszku i kminek, i mieszać do połączenia. Następnie dodać fasolę, bulion warzywny i salsę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i niech zupa gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę5 Uncji Grubego Wędzonego Boczku Pokrojonego W Kostkę
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
4
Zupę wyjąć z ognia i wymieszać z sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
5
Połowę mieszanki przełożyć do blendera i puree, aż w większości będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Przecier wymieszać z powrotem z zupą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół3 łodygi Selera Przekrojone Na Pół
7
Udekoruj każdą porcję kolendrą, zieloną cebulą i łamanymi frytkami kukurydzianymi. Można również skropić ostrym sosem lub dodać pieprz cayenne do smaku, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn