Krówka z masłem orzechowym Cathy
Krówka z masłem orzechowym Cathy wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 125 fanów. Mieszanka wody, masła, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Spróbuj Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin, Krówka Z Masłem Orzechowym, oraz Krówka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmaruj patelnię kwadratową 8x8 cali.
W rondlu na średnim ogniu , połączyć brązowy cukier, masło i mleko. gotować, aż mieszanina osiągnie miękką piłkę etapie (234-240 stopni F, 112-115 stopni C).
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, dodaj do rondla i dobrze wymieszaj.
Zdjąć z ognia i ubić przez 2 minuty. Wymieszać wanilii i masła orzechowego, aż dokładnie wymieszać.
Na przygotowaną patelnię równomiernie rozprowadzić ciasto. ostudzić, a następnie pokroić w kwadraty i cieszyć się!