Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj kruszonki z żurawiny migdałowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 944 kalorie. Ten przepis służy 8. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz skórkę z cytryny, mąkę, kurkumę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Cherry Almond Crumble, Cherry Almond Crumble, oraz Gruszka i migdałowa kruszonka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: jedno 9-calowe naczynie do pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
1
Rozgrzać masło w średnim saute patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub
2
Dodać gruszki i saute, aż lekko miękkie i soczyste, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
3
Dodać 1/2 szklanki cukru i goździki. Wrzucić i wyjąć z ognia do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4
Resztę 1 szklanki cukru wymieszać z sokiem z cytryny, syropem i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
Skórka Pomarańczowa
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
5
Dodać żurawinę i wrzucić do herbu owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
6
Podgrzać średni saute patelni i dodać mieszaninę żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub
7
Saute szybko, 3 do 5 minut.
8
Mieszankę gruszki i żurawiny połączyć w misce i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
9
Zrobić polewę: w średniej misce połączyć mąkę, cukier, cynamon, imbir i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
10
Wymieszać do wymieszania. Pracę masło w palcami, aż mieszanina jest gruba i nieco wilgotne. Masło nie powinno być w pełni zintegrowane, ale nie powinno być żadnych dużych kawałków. W ostatniej chwili delikatnie zmiksuj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)
1/4 Funta Grzybów Morelowych
11
Zebrać kruszonkę: ułóż owoce w naczyniu do pieczenia i rozłóż polewę równomiernie na owocach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Czarnych Skręconych Sznurków Lukrecjowych
12
Umieść naczynie na środku piekarnika i piecz przez 30 do 35 minut. Owoce powinny być delikatne i ustępować po przekłuciu końcówką noża. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem. Na kruszonce zetrzyj trochę skórki z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na Imprezy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
13
Podawać z gałkami lodów waniliowych z dodatkiem pomarańczy
Za pomocą małego noża obierz jeden pojedynczy kawałek skóry z okolic "równika" (środka) każdej pomarańczy. Przyciąć każdy gruby rdzeń od wewnątrz każdej skórki, uważając, że pozostają w jednym kawałku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
17
Wrzuć skórki do pierwszego garnka i gotuj przez 1 minutę. Odcedzić i wrzucić do drugiego garnka. Gotować przez 1 minutę, przecedzić i odstawić na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
18
W trzecim małym garnku zagotuj cukier, 2 szklanki wody i kurkumę. Zanurz pomarańczowe skórki i gotuj na dużym ogniu, aż płyn się zagotuje. Zmniejszyć do dusić i gotować, aż skórki są miękkie, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurkuma
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
19
Skórki wyjąć na blachę do pieczenia i pozostawić do ostygnięcia na płasko.