Krewetki z papryką
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Krewetki z papryką może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.38 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Quesadillas z krewetkami i papryką, Krewetki z pieczoną papryką, oraz Krewetki i papryka Shishito dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj krewetki; smażyć 3 minuty lub do krewetki są zrobione.
Wyjmij krewetki z patelni łyżką szczelinową; utrzymuj ciepło.
Dodaj paprykę i cebulę na patelnię i smaż przez 2 minuty na średnim ogniu.
Dodaj sok pomarańczowy; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 3 protokół.
Połączyć wodę i skrobię kukurydzianą w małej misce.
Dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej, bazylii, galaretki i soku z limonki na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Gotować 4 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj sos hoisin; gotować 1 minutę. Mieszać w krewetki, sól, i czarny pieprz.