Krewetki Kreolskie
Krewetki kreolskie wymagają ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 420 kalorii, 25g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wytopionego tłuszczu boczku, sos pomidorowy, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Shrimp Creole, Shrimp Creole, oraz Shrimp Creole IV dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić tłuszcz boczku na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać mąkę i gotować, aż zbrązowieje, stale mieszając, aby brązowy zasmażki (patrz uwaga redakcji). Pomidory, sos pomidorowy, mieloną cebulę, zielony pieprz, pietruszkę, czosnek, wodę, sól i pieprz mieszamy do zasmażki. Doprowadzić sos do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Dodaj krewetki do mieszanki i gotować, aż krewetki kolei różowy, i okazało nieprzezroczyste w centrum.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 46 dolarów.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.