Kreolski duszony gulasz wołowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj kreolskiego gulaszu z dusz i warzyw. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka kreolskich przypraw, wina, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest idealny do Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 81%. Spróbuj Letni gulasz warzywny z duszonym królikiem, Gulasz Duszony Z Wołowiny I Grzybów, oraz Gulasz Wołowy Duszony W Piwie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem mąkę i przyprawę kreolską, pogłębiać wołowinę w mieszaninie.
Brązowa wołowina w gorącej oliwie z oliwek w zapiekance 5 quart na średnim ogniu 5 minut.
Dodaj cebulę, papryka, i czosnek; smażyć 2 protokół.
Dodaj wino, mieszając, aby usunąć rumiane cząstki z dna patelni.
Dodaj seler i marchew, i gotować 2 protokół.
Dodać pomidory i kolejne 4 składniki.
Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu 30 minut.