Kremowy kozi ser Polenta z dzikimi grzybami Ragoà " t
Jedna porcja zawiera 617 kalorii, 21g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli $3.45 za porcję spada w budżecie, kremowy kozi ser Polenta z dzikich grzybów Ragoà " t może być spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Jeśli masz polentę, krem, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mieszanka dzikich grzybów z kremowym kozim serem Polenta, Kremowe kubki z dzikimi grzybami i kozim serem, oraz Ragout Z Dzikich Grzybów Na Kremowej Polencie.
Instrukcje
1
Przynieś 6 szklanek wody i 1 łyżkę soli do wrzenia w ciężkim rondlu lub holenderskim piekarniku. Taki, który zatrzymuje dużo ciepła w swoich ścianach jest idealny. Zapewni to bardzo równomierne gotowanie (mniej grudek w ten sposób). Po zagotowaniu wody zmniejszyć ciepło do niskiego i dodać oczywiście ziarna polenta bardzo powoli ubijając mieszaninę stale jak wlać. Po dodaniu całej polenty, mieszaj i ubijaj. Im więcej mieszasz, tym lepsza Tekstura otrzymasz. Gdy masz pewność, że nie ma grudek, możesz przestać mieszać i pozwolić polencie delikatnie gotować. Będzie bąbelkować i rozmyć jak stopiona lawa. Co jest bardzo dobrym powodem, aby użyć dużej patelni (mniej bałaganu w ten sposób). Kontynuuj gotowanie polenty na bardzo małym ogniu przez kolejne 30-40 minut. Pamiętaj, aby mieszać go co kilka minut, aby równomiernie ugotować polentę i zachować ją przed przyklejeniem. Tuż przed jesteś gotowy do podania dodać ½ l sera koziego. Mieszaj, aż ser się roztopi i zostanie dobrze wkomponowany. W międzyczasie przygotuj grzyby. Użyłem mieszanki mięsiste grzyby, w tym: cremini, porcini, portobello, shitake, i itp.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj dużą łyżkę kwaśnej śmietany. Tuż przed podaniem posmakuj polenty do przypraw. Może być konieczne dodanie trochę wody do niego zbyt. Czasami robi się trochę za gruba. Chcesz bardzo kremową konsystencję. Łyżka polenta do miski lub na talerze. Doprawić go dużą ilością ragoà " T z dzikich grzybów i udekorować nieco bardziej świeżym oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Oregano
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego