Kremowy kozi ser Polenta z dzikimi grzybami Ragoà " t

Kremowy kozi ser Polenta z dzikimi grzybami RagoÃ
Jedna porcja zawiera 617 kalorii, 21g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli $3.45 za porcję spada w budżecie, kremowy kozi ser Polenta z dzikich grzybów Ragoà " t może być spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Jeśli masz polentę, krem, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mieszanka dzikich grzybów z kremowym kozim serem Polenta, Kremowe kubki z dzikimi grzybami i kozim serem, oraz Ragout Z Dzikich Grzybów Na Kremowej Polencie.

Instrukcje

1
Przynieś 6 szklanek wody i 1 łyżkę soli do wrzenia w ciężkim rondlu lub holenderskim piekarniku. Taki, który zatrzymuje dużo ciepła w swoich ścianach jest idealny. Zapewni to bardzo równomierne gotowanie (mniej grudek w ten sposób). Po zagotowaniu wody zmniejszyć ciepło do niskiego i dodać oczywiście ziarna polenta bardzo powoli ubijając mieszaninę stale jak wlać. Po dodaniu całej polenty, mieszaj i ubijaj. Im więcej mieszasz, tym lepsza Tekstura otrzymasz. Gdy masz pewność, że nie ma grudek, możesz przestać mieszać i pozwolić polencie delikatnie gotować. Będzie bąbelkować i rozmyć jak stopiona lawa. Co jest bardzo dobrym powodem, aby użyć dużej patelni (mniej bałaganu w ten sposób). Kontynuuj gotowanie polenty na bardzo małym ogniu przez kolejne 30-40 minut. Pamiętaj, aby mieszać go co kilka minut, aby równomiernie ugotować polentę i zachować ją przed przyklejeniem. Tuż przed jesteś gotowy do podania dodać ½ l sera koziego. Mieszaj, aż ser się roztopi i zostanie dobrze wkomponowany. W międzyczasie przygotuj grzyby. Użyłem mieszanki mięsiste grzyby, w tym: cremini, porcini, portobello, shitake, i itp.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Pokrój je na kawałki o różnych rozmiarach i kształtach. Wiem, że mówiłem to wcześniej, ale bardzo często lubię różnorodność tekstur w moich przepisach. W dużym smażyć lub sauté patelni ogrzać około ¼ szklanki oliwy z oliwek na średnim ogniu. Gdy olej jest dość gorący, dodaj wystarczającą ilość grzybów, aby utworzyć jedną warstwę. Nie wszystkie grzyby będą pasować i to jest dobra rzecz. Doprawić je solą i pieprzem i pozwolić im się przyrumienić. Nie przesuwaj ich jeszcze po patelni. Próbujesz uzyskać chrupiącą brązową stronę tych grzybów. Po osiągnięciu tego dodać resztę grzybów i dobrze wymieszać. Pomoże to osiągnąć wiele tekstur, o których wspomniałem wcześniej. Następnie dodaj 4 mielone ząbki czosnku i 2 lub 3 gałązki oregano. Gotuj grzyby. Wypuszczą trochę płynu i wydają się nieco zbyt wodniste. Gotuj je poza tym punktem, aż ciecz wyparuje. Liście oregano powinny już w większości spaść z łodyg, więc możesz usunąć i wyrzucić drzewiaste łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj dużą łyżkę kwaśnej śmietany. Tuż przed podaniem posmakuj polenty do przypraw. Może być konieczne dodanie trochę wody do niego zbyt. Czasami robi się trochę za gruba. Chcesz bardzo kremową konsystencję. Łyżka polenta do miski lub na talerze. Doprawić go dużą ilością ragoà " T z dzikich grzybów i udekorować nieco bardziej świeżym oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Oreganoświeże Oregano
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn