Kremowy Dip Salsa i warzywa
Kremowy Dip Salsa i warzywa to meksykański przepis, który serwuje 4. Ten hor d ' oeuvre ma 99 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Za 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś groszek cukrowy, pokrojony przez gh, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczone warzywa z kremowym dipem z koziego sera, Kremowy Dip Salsa, oraz Kremowy Dip Salsa.
Instrukcje
Wymieszaj salsę i śmietanę. Zeskrob dip, który zrobiłeś, do małej miski.
Umieść małą miskę na środku dużego talerza. Ułóż warzywa wokół Dipu i podawaj.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Moet & Chandon Imperial (3 - litrowa butelka-Jeroboam). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 600 dolarów.
![Moet & Chandon Imperial (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)]()
Moet & Chandon Imperial (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Kolor to elegancki złoty słomkowożółty z bursztynowymi refleksami.Jego aromaty są promienne, odsłaniając jasnożółte owoce (jabłko, gruszka, żółta brzoskwinia), miód, niuanse kwiatowe (kwiat lipy) i eleganckie blond nuty (brioche i świeże orzechy).Podniebienie jest uwodzicielskie, bogato aromatyczne i gładkie, łącząc hojność i subtelność, pełnię i wigor, a następnie delikatnie świeżą chrupkość (owoc z nasionami), aby odsłonić magiczną równowagę szampana.