Kremowe czekoladowe babeczki mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 17g tłuszczu i w sumie 231 kalorii. Za 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 40 minut. Udaj się do sklepu i podnieś kakao do pieczenia, jajka, półsłodkie kawałki czekolady i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowe Czekoladowe Babeczki, Czekoladowe babeczki z kremowym lukrem Nutella, oraz Koszerne na czekoladowe babeczki Paschalne: babeczki czekoladowe bez mąki z lukrem z serka czekoladowego dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną i sól. W misce ubij jajka, wodę, olej, ocet i wanilię.
Dodaj jajko i sól; dobrze wymieszaj. Złóż kawałki czekolady. Upuść łyżki stołowe do środka każdej babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Babeczki
Sól
Jajko
5
Posyp orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy
6
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka babeczki (nie nadzienia) wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły. Przechowywać w lodówce.