Kremowe Ciasto Lemoniadowe
Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.89 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 645 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka dodatków: bita śmietana, cytrynowy pudding instant mix, odparowane mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowe Ciasto Lemoniadowe, Kremowy Dip Lemoniadowy, oraz Kremowe Kubki Z Lemoniadą.
Instrukcje
Ubijać razem odparowane mleko i budyń wymieszać w misce 2 minut lub aż zgęstnieje.
Serki śmietankowe ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, używając nasadki trzepaczki, aż będą puszyste.
Dodać koncentrat lemoniady, ubijając do wymieszania; dodać masę budyniową i ubijać do wymieszania.
Wlać do skorupy; zamrozić 4 godziny lub do jędrności.
Dekorować, w razie potrzeby.