Kremowe Batoniki Czekoladowe

Kremowe Batoniki Czekoladowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kremowe batony czekolady spróbować. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, czekoladowe krakersy graham, galaretkę o smaku czekoladowym pudding instant i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Batoniki Czekoladowe Z Kremowym Nadzieniem Ricotta, Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), oraz Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 15 kwadratów Grahama na dnie patelni o wymiarach 13x9 cali, przecinając w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo ubijaj w 1 szklance mleka, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać pozostałe mieszanki mleka i suchego budyniu; ubić na niskiej prędkości 2 min. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
4
Rozłóż połowę mieszanki budyniowej na dno przygotowanej patelni; wierzch z pozostałymi kwadratami Grahama i mieszaniną budyniową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przechowywać w lodówce 4 godziny. Tuż przed podaniem udekorować malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn