Kremowe Batoniki Czekoladowe

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać kremowe batony czekolady spróbować. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, czekoladowe krakersy graham, galaretkę o smaku czekoladowym pudding instant i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Batoniki Czekoladowe Z Kremowym Nadzieniem Ricotta, Czekolada, Masło Orzechowe, Precel i karmel batony (domowe Take 5 batonów), oraz Pięcioskładnikowa Podwójna czekolada Cherry Pistachio Energy Bars {copycat Lara Bars} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 15 kwadratów Grahama na dnie patelni o wymiarach 13x9 cali, przecinając w razie potrzeby.
Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo ubijaj w 1 szklance mleka, aż dobrze się wymieszasz.
Dodać pozostałe mieszanki mleka i suchego budyniu; ubić na niskiej prędkości 2 min. Delikatnie wymieszać z chłodnym batem.
Rozłóż połowę mieszanki budyniowej na dno przygotowanej patelni; wierzch z pozostałymi kwadratami Grahama i mieszaniną budyniową.
Przechowywać w lodówce 4 godziny. Tuż przed podaniem udekorować malinami.