Kremowa zupa z zielonej fasoli i ziemniaków
Kremowa zupa z zielonej fasoli i ziemniaków to bezglutenowe zupa. Ten przepis służy 6 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś kawałki boczku, fasolę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Sosem Orzechowym, Sałatka Z Rukoli, Ziemniaków I Zielonej Fasoli Z Kremowym Sosem Orzechowym, oraz Zupa Z Ziemniaków Wołowych I Zielonej Fasoli.
Instrukcje
Umieść zieloną fasolkę w garnku z wystarczającą ilością wody do pokrycia.
Dodaj sody oczyszczonej do wody; doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do medium, i gotować, aż fasolka szparagowa są prawie miękkie, 7 do 10 protokół.
Spuścić wodę z zielonej fasoli; odstawić.
Umieść ziemniaki w dużym garnku z wystarczającą ilością osolonej wody, aby przykryć; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej i kontynuować gotowanie do prawie miękkości, około 20 minut.
Wyjmij z ognia, ale nie spuszczaj wody z garnka.
Rozgrzać masło na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować cebulę i boczek bits w roztopionym maśle, aż cebula są miękkie i przezroczyste, 5 do 7 protokół; dodać do dużego garnka z ziemniakami, wraz z kremem z rosołu i mleka; wymieszać, aż będzie gładka.
Dodaj zieloną fasolkę. Doprawić solą i pieprzem.
Umieścić duży garnek na małym ogniu i gotować zupę na wolnym ogniu, aż gorące i smaki mają stopione, o 30 protokół.