Kremowa zupa z białej fasoli z wędzoną szynką

Kremowa zupa z białej fasoli z wędzoną szynką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 602 kalorie, 42g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, doskonała fasola Północna, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj zupa z czarnej fasoli z szynką i octem, Zupa z wędzonego plamiaka i białej fasoli, oraz Łatwa Wędzona Kiełbasa I Zupa Z Białej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodać cebulę i kolejne 4 składniki (przez czosnek); gotować 10 minut lub aż warzywa będą miękkie. Zeskrobać mieszaninę cebuli do 6-quart elektrycznego powolnej kuchenki.
Dodać skoki, fasolę i bulion. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin lub przez noc.
Zdjąć skoki z patelni; lekko ostudzić.
Usuń mięso z kości; Odrzuć tłuszcz, skórę i kości. Mięso posiekać; wymieszać z fasolą. Gotować 10 minut, aby umożliwić smaki do stopienia.
Posypać szczypiorkiem i czarnym pieprzem.