Kremowa zupa ryżowa z wędzonym indykiem

Kremowa zupa ryżowa z wędzonym indykiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kremowej zupy z dzikiego ryżu z wędzonym indykiem. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 14g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cebuli, zielonej cebuli, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowy indyk {lub kurczak! i zupa z dzikiego ryżu, Kremowa zupa z dzikiego ryżu i indyka {Slow Cooker}, oraz Pomarańczowo - Dzika Sałatka ryżowa z wędzonym indykiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać marchewkę i kolejne 5 składników (marchew przez czosnek). Smażyć 8 minut lub aż zbrązowieje. Wymieszać w bulionie, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać z indykiem i ryżem; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 15 minut lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
Cała TurcjaCała Turcja
BulionBulion
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
4
Mąkę i mleko połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Dodaj do patelni. Gotować na średnim ogniu do zgęstnienia (około 8 minut), często mieszając. Wymieszać z sherry i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn