Kremowa zupa marchewkowa
Kremowa Zupa Marchewkowa to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 23 g białka i 28 g tłuszczu. Za 1,57 USD za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest na 10 osób. Jeśli masz pod ręką masło, rozmaryn, ziemniaki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis polubiło 17 smakoszy i kucharzy. Będzie hitem na Twojej jesiennej imprezie. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 39% wyniku, co nie jest wynikiem wybitnym. Podobne przepisy obejmują kremową zupę marchewkową, kremową zupę marchewkową i kremową zupę marchewkową.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku podsmaż cebulę na maśle, aż będzie miękka.
Dodać marchewkę, ziemniaki, bulion i imbir. Przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 30 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie. Schłodzić przez 15 minut.
W blenderze przykryj i zmiksuj partiami. Wróć wszystko na patelnię; wymieszać ze śmietaną, rozmarynem, solą i pieprzem. Gotuj na małym ogniu, aż się rozgrzeje.