Kremowa Zupa Cebulowa
Kremowa zupa Spring Onion może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.76 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 360 kalorii, 4G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką wodę, kozi ser, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to zupa cebulowa, jak zrobić zupę cebulową, Wiosenna Sałatka Z Burakami, Prosciutto I Kremowym Sosem Cebulowym, oraz Zupa Cebulowa Dymka.
Instrukcje
W dużym garnku rozgrzej olej.
Dodaj białe i delikatne zielone części szalotki, wraz z pora, koper włoski i cebula; doprawić solą i białym pieprzem. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż warzywa zaczną mięknąć, 15 minut.
Dodaj wino i gotować na dużym ogniu, aż zredukowane do kilku łyżek, 12 protokół.
Dodać wodę i śmietanę i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu. Gotować, aż warzywa są bardzo miękkie i bladozielone, 15 protokół.
Dodaj scallion zielone szczyty i gotować tylko do zmięknie, 2 protokół.
Pracując partiami, puree zupę w blenderze i odstaw ją do garnka. Doprawić solą i białym pieprzem.
W średniej misce ubić maślankę z kozim serem. Zupę wrzucić do płytkich miseczek, skropić kremowym kozim serem i podawać.