Kremowa zupa Spring Onion może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.76 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 360 kalorii, 4G białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką wodę, kozi ser, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to zupa cebulowa, jak zrobić zupę cebulową, Wiosenna Sałatka Z Burakami, Prosciutto I Kremowym Sosem Cebulowym, oraz Zupa Cebulowa Dymka.
Instrukcje
1
W dużym garnku rozgrzej olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj białe i delikatne zielone części szalotki, wraz z pora, koper włoski i cebula; doprawić solą i białym pieprzem. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż warzywa zaczną mięknąć, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cały Imbir, Rozgnieciony
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm