Kremowa Zapiekanka Z Zielonej Fasoli
Kremowa zapiekanka z zieloną fasolą to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 21g białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, mieszankę sera, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowa Zapiekanka Czosnkowo-Fasolowa, Rozjaśniona Kremowa Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Kremowa Wegańska Zapiekanka Z Zieloną Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubić zupę i serek śmietankowy, aż do wymieszania. Wymieszać fasolkę szparagową, 4 łyżki sera, 4 łyżki cebuli i kwaśną śmietanę.
Przenieść do naczynia do pieczenia 3 filiżanki pokryte sprayem do gotowania.
Posypać pozostałym serem i cebulą.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do rozpuszczenia się bąbelków i sera.