Kremowa Polenta z kozim serem

Kremowa Polenta z kozim serem
Kremowa Polenta z kozim serem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 529 kalorii. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz żeberka wołowe, masło, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowy kozi ser Polenta z zielenią czosnkową, Kremowy kozi ser Polenta z dzikimi grzybami Ragoà " t, oraz Mieszanka dzikich grzybów z kremowym kozim serem Polenta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 4 1/2 szklanki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
2
Dodaj mąkę kukurydzianą do wody w cienkim strumieniu, stale ubijając, aby uniknąć grudek.Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 15 minut, dodając sól i dodatkowe łyżki wody w razie potrzeby.Gdy polenta jest gotowy, wymieszać z masłem i kozim serem. Sprawdź przyprawy i dodaj sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Podawać z ulubionym mięsem danie główne. Pycha!Żeberka solą i pieprzem, następnie posmarować mąką. Zestaw aside.In duży holenderski piekarnik, gotować pancetta na średnim ogniu, aż do całkowitego chrupiące i cały tłuszcz jest renderowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
Zdjąć pancettę i odstawić na bok. Nie należy wyrzucać smaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
5
Dodać oliwę z oliwek do patelni z smarem pancetta, i podnieść ogień do wysokiej. Brązowe żebra ze wszystkich stron, około 45 sekund na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wyjąć żebra i odstawić na bok. Obróć ciepło na średnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
7
Dodaj cebulę, marchew i szalotkę na patelni i gotuj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wlać wino i zeskrobać dno patelni, aby uwolnić wszystkie aromatyczne kawałki chwały. Doprowadzić do wrzenia i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodaj bulion, 1 łyżeczkę soli koszernej i dużo świeżo zmielonego czarnego pieprzu. Smak i dodać więcej soli w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
10
Dodać żeberka do cieczy; powinny być prawie całkowicie zanurzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
11
Do płynu dodać gałązki tymianku i rozmarynu (w całości). Nałożyć pokrywkę i wstawić do piekarnika. Gotować w temperaturze 350 przez 2 godziny, następnie zmniejszyć ogień do 325 i gotować przez dodatkowe 30 do 45 minut. Żebra powinny być widłowe i spadać z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
12
Wyjąć patelnię z piekarnika i odstawić na co najmniej 20 minut, przykryć, przed podaniem. W ostatniej chwili usuń tłuszcz z górnej części płynu. (Można również przechowywać mieszaninę w lodówce, a następnie usunąć stały tłuszcz z góry.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Podawać 2 żeberka na łóżku kremowej polenty, łyżki trochę soku na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn