Kremowa kanapka z gorącym homarem lub Poutine z homarem

Kremowa kanapka z gorącym homarem lub Poutine z homarem
Kremowa kanapka z gorącym homarem lub Poutine z homarem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 14g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 55 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz mięso homara, śmietanę, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Jedzenie na Watchers: The Lobster Lady Maine Lobster Rolls, Ravioli z homara z bulionem z homara i sosem z trawy cytrynowej i skorupiaków, oraz Homar na parze z sosem ziołowym i Bisque homara.

Instrukcje

1
Rozpuścić 1/2 szklanki masła na dużej patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać homara do roztopionego masła, aż do ogrzania przez, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
HomarHomar
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Skrobię kukurydzianą i około 1 łyżki śmietany ubij razem w małej misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pozostałą śmietanę wlać do homara, wymieszać z mieszaniną skrobi kukurydzianej; gotować i mieszać, aż sos śmietanowy dojdzie do duszenia i lekko zgęstnieje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
HomarHomar
KremKrem
4
Pieczywo tostowe i posmarować około 2 łyżkami masła. Do każdej porcji, wlać trochę śmietany homara na jednym masłem kawałek tosta, top z innym kawałkiem tosta, i wlać więcej śmietany homara na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
HomarHomar
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Chablis i Chardonnay to moje ulubione homary. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Domaine de Chantemerle Chablis z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Aromaty świeżych ziół, białych kwiatów, kurzu kredowego. Wyrafinowany, czysty, żywy; aromaty cytryn, limonek, soli morskiej. Ciesz się schłodzonym jako aperitif lub rozkoszuj się ostrygami lub innymi świeżymi skorupiakami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn