Kremowa fasola maślana z szybko smażonymi krewetkami
Kremowe maślane fasolki z szybko smażonymi krewetkami mogą być tylko bezglutenowe i pescatariańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 2. Na $3.75 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. 16 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś pieczoną paprykę ze słoika, ząbki czosnku, fasolkę maślaną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Krewetki smażone na patelni (krewetki słodkowodne)/???, Szybkie poranne fasolki i jajka sadzone, oraz Kremowa Fasola Maślana.
Instrukcje
Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju, dodać czosnek i delikatnie smażyć do miękkości. Wymieszać fasolę i paprykę do pokrycia w oleju. Wymieszać z crme frache, doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Pozostały olej rozgrzać na patelni, dodać krewetki i szybko smażyć, aż będą równomiernie różowe. Bazylia wymieszać z fasolą i podzielić na 2 ciepłe talerze. Top z krewetkami i podawać.