Kremowa Czerwona Sałatka Ziemniaczana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj kremowej Czerwonej sałatki ziemniaczanej. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i wegetariański przepis ma 416 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka łodyg selera, majonezu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa Sałatka Ziemniaczana, Kremowa Sałatka z szynką i ziemniakami, oraz Kremowa Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć je o 1 cal. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć do średnio-niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są łatwo Przekłute widelcem, 30 minut.
Ziemniaki pokroić na pół i umieścić w dużej misce.
Dodać cebulę i seler. W osobnej misce wymieszaj musztardę z octem, majonezem, smakiem, solą i pieprzem.
Zalać ziemniakami i delikatnie wymieszać.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.