Krem z zupy dyniowej
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać krem zupy z dyni spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony cynamon, mielony cynamon, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Zupa Krem Z Dyni, Zupa dyniowa z przyprawioną bitą śmietaną, oraz Zupa Dyniowa Pieczona Z Kremem Z Cydru.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Połącz masło, brązowy cukier i cynamon.
Masło rozprowadzić równomiernie po jednej stronie każdej kromki chleba.
Na blasze do pieczenia ułożyć chleb z masłem.
Piec 8 do 10 minut, lub aż chleb jest chrupki i polewa jest bąbelkowy.
Pokrój każdą kromkę chleba na 8 małych trójkątów lub kwadratów.
Podsmażyć cebulę na maśle w średnim rondlu do miękkości.
Dodaj 1 puszkę bulionu z kurczaka; dobrze wymieszaj. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 15 minut.
Przenieść mieszaninę bulionu do pojemnika blendera lub procesora. Proces do gładkiej.
Powrót mieszaniny do rondla.
Dodaj pozostałą puszkę bulionu, dynię, sól, zmielony cynamon, zmielony imbir i zmielony pieprz; dobrze wymieszaj. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut, mieszając od czasu do czasu..
Wymieszać z bitą śmietaną i podgrzać. Nie gotować. Chochla do poszczególnych misek na zupę. Do każdej porcji doprawić grzankami cynamonowymi.