Krem z lodami i karmelem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj chrupki z lodami i karmelem. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę chlebową, jajka, Syrop z lodów karmelowych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Brandy-lody karmelowe, Karmel Jabłko Krem Ptysie, oraz Karmelowo-Czekoladowe Ptysie Z Kremem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryć dużą, ciężką blachę do pieczenia papierem do pieczenia; odstawić.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem. Odstawić.
Połącz 1 szklankę wody, masła i soli w dużym, ciężkim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu drewnianą łyżką.
Dodaj mąkę, dobrze mieszając, aż mieszanina będzie gładka i odciągnie się od boków patelni. Gotować 30 sekund, stale mieszając.
Umieść ciasto w misce miksera stojącego.
Dodać białka i jajka, po jednym na raz, ubijając ze średnią prędkością za pomocą wiosła, aż dobrze się połączą. Pokonać 2 minuty przy średniej prędkości.
Miarka ciasto przez 1/4 cupfuls do 8 kopce 2 cali od siebie na przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 350 (nie wyjmować patelni z piekarnika); piec dodatkowe 30 minut. Wyłącz piekarnik. Przebić górną część każdego kremu puff z nożem; powrót patelni do piekarnika. Schłodzić śmietanę w zamkniętym piekarniku przez 20 minut.
Wyjąć z piekarnika; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Krem ptysie podzielić na pół poziomo. Każdy puff napełnij 1/4 szklanki lodów i 1 łyżką syropu.