Krem Wypełniony Miodem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać miód Cream wypełnione Crescents spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 66 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka plantatorów migdały, serek philadelphia, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 minuty. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Podobne przepisy to Krem Wypełniony Miodem, Cream Filled Crescents, oraz Czekoladowe Crescents.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Wymieszać serek śmietankowy i 2 łyżki. miodu. Wymieszaj migdały.
Rozwiń ciasto półksiężycowe; oddziel na 8 trójkątów.
Rozprowadzić 1 zaokrągloną łyżkę. serek śmietankowy wymieszać na każdy trójkąt; zwijać luźno, zaczynając od najkrótszego boku trójkąta, walcując do przeciwnego punktu.
Umieść rolki na nieczystej blasze do pieczenia; krzywa każdy w kształcie półksiężyca.
Piec 12 do 14 min. albo aż do złotego brązu.
Bułki podawać ciepłe, skropione pozostałym miodem.