Krem Gotowany Na Miękko

Krem Gotowany Na Miękko
Miękki gotowany krem wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 78 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 395 kalorii, 8G białka, oraz 22g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką cukier, mieloną gałkę muszkatołową, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Krem Gotowany I, Southern Boiled Custard, oraz Chorizo & sałatka jajeczna na miękko dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć mleko i śmietanę do ubijania w górnej części podwójnego kotła. Gotować na wrzącej wodzie, stale mieszając, aż mieszanina mleka będzie ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
WodaWoda
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
2
Połącz jajka i cukier w małej misce do mieszania; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Stopniowo wymieszać jedną czwartą gorącego mleka w mieszaninę jaj; dodać do pozostałej gorącej mieszaniny mleka, dobrze mieszając. Gotować na wrzącej wodzie, stale mieszając metalową łyżką, aż mieszanina zacznie gęstnieć i pokryć łyżkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MlekoMleko
JajkoJajko
4
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią. Schłodzić do temperatury pokojowej; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
5
Do schłodzonych kubków wlać krem i posypać gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn