Krakersy Serowe

Krakersy Serowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj krakersów z serem. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1119 kalorii, 49g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka instant drożdże, sól, cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowy Brie cztery sery makaron z serem z maślanymi krakersami Ritz, Krakersy Serowe, oraz Krakersy Serowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w misce miksera stojącego. Zagniataj hakiem ciasta, aż ciasto będzie elastyczne. Nie będzie całkiem gładka z powodu kawałków sera, ale w porządku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Sprawdziłoby się to również bardzo dobrze w robocie kuchennym, a ciasto byłoby nieco gładsze, ponieważ ostrze procesora lepiej integrowałoby ser. Jeśli używasz robota kuchennego, włóż wszystkie składniki z wyjątkiem wody do miski procesora, pulsuj kilka razy, a następnie pozostaw procesor uruchomiony i dodaj wodę powoli, tak szybko, jak mąka może ją wchłonąć. Gdy ciasto uformuje kulkę, pozwól mu przetworzyć kolejne 30 sekund, a następnie sprawdź elastyczność.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Pozostaw ciasto w misie miksera (lub, jeśli użyłeś robota kuchennego, przenieś je do czystej miski)i przykryj folią. Odstawić na godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni i przygotuj 2 blachy do pieczenia i pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Podziel ciasto na pół i zwiń każdą połowę w cienki prostokąt (nie musi być idealny) o wymiarach 14x17 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Umieść ciasto na arkuszach pergaminu i dokuj go (użyj Dockera ciasta lub dźgnij go widelcem na całym), aby nie dmuchał zbyt mocno, gdy piecze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
7
Za pomocą noża do ciasta, noża do pizzy lub podobnego narzędzia pokrój ciasto na około 1-calowe kwadraty. Jest w porządku, jeśli nie są one nawet, i nie trzeba oddzielać kawałki całkowicie-krakersy skurczy się trochę jak piec i będzie się rozpadać na kawałki łatwo, gdy są chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Przesuń arkusze pergaminu z ciasta na blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Piec w temperaturze 250 stopni przez 30 minut. Krakersy powinny zaczynać trochę brązowieć. Obracaj Patelnie, jeśli są nierównomiernie brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Wyłącz piekarnik i pozostaw krakersy w piekarniku na kolejne 30-60 minut. Nadal będą trochę brązowieć i staną się chrupiące i suche , ale obserwuj je uważnie-jeśli piekarnik zatrzyma ciepło naprawdę dobrze, ryzykujesz, że brązowieją zbyt mocno. Jeśli tak jest, możesz trochę otworzyć drzwi piekarnika, aby wypuścić trochę ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Będą nadal suszyć, gdy ostygną, ale chcesz je głównie wysuszyć przed wyjęciem z piekarnika-powinny być chrupiące, a nie kruche.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Wyjmij je z piekarnika i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed przechowywaniem. Lubię zostawiać je w powietrzu na co najmniej jeden dzień, aby upewnić się, że są całkowicie suche i chrupiące. W ten sposób łatwiej je przekąsić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia43
Magazyn