Krakersy Serowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj krakersów z serem. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1119 kalorii, 49g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka instant drożdże, sól, cukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowy Brie cztery sery makaron z serem z maślanymi krakersami Ritz, Krakersy Serowe, oraz Krakersy Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w misce miksera stojącego. Zagniataj hakiem ciasta, aż ciasto będzie elastyczne. Nie będzie całkiem gładka z powodu kawałków sera, ale w porządku.
Sprawdziłoby się to również bardzo dobrze w robocie kuchennym, a ciasto byłoby nieco gładsze, ponieważ ostrze procesora lepiej integrowałoby ser. Jeśli używasz robota kuchennego, włóż wszystkie składniki z wyjątkiem wody do miski procesora, pulsuj kilka razy, a następnie pozostaw procesor uruchomiony i dodaj wodę powoli, tak szybko, jak mąka może ją wchłonąć. Gdy ciasto uformuje kulkę, pozwól mu przetworzyć kolejne 30 sekund, a następnie sprawdź elastyczność.
Pozostaw ciasto w misie miksera (lub, jeśli użyłeś robota kuchennego, przenieś je do czystej miski)i przykryj folią. Odstawić na godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni i przygotuj 2 blachy do pieczenia i pergamin.
Podziel ciasto na pół i zwiń każdą połowę w cienki prostokąt (nie musi być idealny) o wymiarach 14x17 cali.
Umieść ciasto na arkuszach pergaminu i dokuj go (użyj Dockera ciasta lub dźgnij go widelcem na całym), aby nie dmuchał zbyt mocno, gdy piecze.
Za pomocą noża do ciasta, noża do pizzy lub podobnego narzędzia pokrój ciasto na około 1-calowe kwadraty. Jest w porządku, jeśli nie są one nawet, i nie trzeba oddzielać kawałki całkowicie-krakersy skurczy się trochę jak piec i będzie się rozpadać na kawałki łatwo, gdy są chrupiące.
Przesuń arkusze pergaminu z ciasta na blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 250 stopni przez 30 minut. Krakersy powinny zaczynać trochę brązowieć. Obracaj Patelnie, jeśli są nierównomiernie brązowieje.
Wyłącz piekarnik i pozostaw krakersy w piekarniku na kolejne 30-60 minut. Nadal będą trochę brązowieć i staną się chrupiące i suche , ale obserwuj je uważnie-jeśli piekarnik zatrzyma ciepło naprawdę dobrze, ryzykujesz, że brązowieją zbyt mocno. Jeśli tak jest, możesz trochę otworzyć drzwi piekarnika, aby wypuścić trochę ciepła.
Będą nadal suszyć, gdy ostygną, ale chcesz je głównie wysuszyć przed wyjęciem z piekarnika-powinny być chrupiące, a nie kruche.
Wyjmij je z piekarnika i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed przechowywaniem. Lubię zostawiać je w powietrzu na co najmniej jeden dzień, aby upewnić się, że są całkowicie suche i chrupiące. W ten sposób łatwiej je przekąsić.