Tort Kawowy Blueberry Streusel

Tort Kawowy Blueberry Streusel
Blueberry Streusel Coffee Cake może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko na przepis na poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 359 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, cukier, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Tort Kawowy Blueberry Streusel, Tort Kawowy Blueberry Streusel, oraz Tort Kawowy Blueberry Streusel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Zalać wnętrze patelni rurki 1 łyżką roztopionego masła i 1 łyżką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Połączyć 2 3/4 szklanki mąki, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubij masło i cukier mikserem elektrycznym w dużej misce, aż będą lekkie i puszyste. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj jajka po kolei, pozwalając każdemu jajku zmiksować w mieszaninę masła przed dodaniem następnego. Wanilia ubić do mieszanki z ostatnim jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
JajkoJajko
5
Wlać mieszankę mąki na przemian z kwaśną śmietaną do mieszaniny masła, mieszając, aż po prostu włączone do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Wymieszaj jagody, brązowy cukier, orzechy włoskie i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
7
Rozłóż około 1/3 ciasta na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Posypać około 1/3 mieszanki borówki na warstwę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
9
Rozłóż około 1/2 pozostałego ciasta na mieszankę jagodową; wierzch z około 1/3 pozostałej mieszanki jagodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Pozostałą masę rozprowadzić na mieszance borówkowej. Wierzch z pozostałą mieszanką jagodową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
11
Piec w nagrzanym piekarniku, aż uzyska złoty kolor, a blaty lekko sprężyny, od 60 do 65 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn