Kraby Soft-Shell z sosem ostrygowym i białymi szparagami

Kraby Soft-Shell z sosem ostrygowym i białymi szparagami mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1637 kalorii, 24g białka, oraz 90 g tłuszczu. Na $5.4 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, wino, sos ostrygowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażone kraby Soft-shell z pikantnym sosem, Sheila ' s Sauteed Soft-Shell kraby z sosem z masła cytrynowego, oraz Kraby z miękkiej skorupki z kukurydzianym smakiem, polnymi zieleniami i pieczonym sosem z czerwonej papryki.
Instrukcje
Szparagi ugotować w dużym rondlu z wrzącą osoloną wodą do miękkości, około 8 minut, następnie dokładnie odcedzić.
Na dużej patelni, ciepła 1/2 cala oleju, aż migotanie. Kraby przyprawiamy solą i pieprzem, a skrobię kukurydzianą dusimy.
Dodaj 4 kraby na patelni i smażyć na umiarkowanie wysokim ogniu, aż bardzo chrupiące, o 4 protokół z pierwszej strony i 3 protokół z drugiej.
Przełożyć na płytę żaroodporną i ogrzać w piekarniku. Pozostałe kraby podsmażamy, a następnie podgrzewamy w piekarniku, przygotowując SOS.
Na dużej patelni podgrzać 2 łyżki oleju.
Dodać szalotki i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż lekko rumiane, o 2 protokół.
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o około połowę, 2 do 3 protokół.
Dodać sos ostrygowy i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 2 protokół.
Dodać szparagi i sok z limonki; wrzucić do herbu.
Szparagi i sos przełożyć na 4 talerze obiadowe. Top z krabów i kolendry i podawać na raz.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.