Krab smażony na patelni z marynowaną cebulą i czosnkiem Aioli

Krab smażony na patelni z marynowaną cebulą i czosnkiem Aioli
Pan Seared Soft-Shell Crab z marynowaną cebulą i czosnkiem Aioli jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1330 kalorii, 27g białka, oraz 81 g tłuszczu. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka big shakes hot sauce, ocet winny, wysokiej jakości oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Cajun-przyprawiona kanapka z kraba z miękkiej skorupki z żółtym pieprzem i Kaparem Aioli, Pan Seared Wild Rockfish and Soft Shell crab Tempura with imbir and Yuzu Glaze, ogórek and tosty Nori, oraz Smażony Krab Z Miękkiej Skorupki.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średniej misce, połączyć ocet z czerwonego wina, sól, cukier, ostry sos i 1 szklanka zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać cebulę i rzodkiewki do mieszaniny octu i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Oczyść kraby, odwracając każdą stronę i usuwając płuca. Wyciągnij klapę "fartuch" z dna kraba. Za pomocą ostrych nożyczek odciąć twarz kraba, to wydaje się naprawdę wredne - to-zaakceptować go i przejść dalej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
5
Kraby z miękkiej skorupy mają zazwyczaj dużo wody, co może być bardzo niebezpieczne podczas smażenia. Poklep kraby papierowymi ręcznikami, aby usunąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Dodaj olej do smażenia na dużej patelni saute, aż osiągnie głębokość 1/4 cala. Doprowadzić do średnio wysokiego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podczas gdy olej jest ogrzewanie, w dużej misce, wymieszać mesclun, cukinia, niektóre z marynowanej cebuli i rzodkiewki z niektórych cieczy marynowania,i mżawka oliwy z oliwek extra-virgin. Sałatka powinna być lekko ubrana, bardzo aromatyczna i nie rozmoczona. Ułóż sałatkę na 4 indywidualnych talerzach sałatkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Marynowana CebulaMarynowana Cebula
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
MesclunMesclun
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Ustaw talerz wyłożony papierowymi ręcznikami, aby osuszyć kraby, gdy wyjdą z patelni. Sprawdź temperaturę oleju, wrzucając mąkę do patelni. Mąka będzie skwierczeć, gdy olej jest gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Mąkę przełożyć do płytkiego naczynia. Gdy olej jest gorący pogłębiać kraby mąkę i pat off nadmiar. Delikatnie dodaj kraby do patelni. Podczas umieszczania krabów na patelni należy uważać, aby nie wrzucić ich do oleju, ponieważ gorący olej będzie plusk. Smażyć kraby, aż będą chrupiące z obu stron, około 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Wyjmij je z patelni na ręczniki papierowe, aby zmyć nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Posypać solą i umieścić 1 kraba na każdej z przygotowanych sałatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
(duża Tuba)(duża Tuba)
12
Udekorować odrobiną czosnku aioli i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
AioliAioli
13
To crabby!
14
W misce robota kuchennego dodaj czosnek, ocet i żółtka. Włącz maszynę. Podczas pracy maszyny zacznij dodawać olej, kropla po kropli, aż zobaczysz, że mieszanina zagęszcza się. Gdy mieszanina zaczyna wyglądać jak gładka jednorodna mieszanina, olej można dodać powolnym cienkim strumieniem. Jeśli mieszanina jest zbyt gęsta, dodaj kilka kropli wody, aby ją rozrzedzić. Doprawić solą i posmakować, aby była pyszna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona

Składniki

TrudnośćTwardy
Gotowe W34 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn