Krab i awokado Quesadillan to bezglutenowe i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 681 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.9 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz szalotki, tortille kukurydziane, awokado hass, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Quesadilla Z Awokado I Jajkiem, Quesadilla Z Kurczaka Z Awokado, oraz Całe jajko, bekon i awokado Quesadilla.
Instrukcje
1
W misce, połączyć 2/3rds awokado, 2 / 3rds pomidorów koktajlowych, 1/2 serrano, kolendra, szalotka, i sok z limonki. Wymieszać i doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Połączyć pozostałe awokado, pomidor, serrano, ser, mięso kraba, i szalotki w średniej misce i wrzucić do wymieszania. Podziel mieszaninę równomiernie między tortillami, pokrywając połowę każdej tortilli i pozostawiając 1/2-calową szczelinę wokół krawędzi. Fold tortille zamknąć quesadillas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Podgrzać 1 oleju w 10-calowej patelni ze stali nierdzewnej na średnim ogniu, aż się połysk. Ostrożnie dodać dwie złożone tortille na patelni i gotować, potrząsając patelni delikatnie, aż pierwsza strona jest złoty kolor i dmuchany, 1 do 2 protokół. Ostrożnie fip tortille z elastyczną łopatką szczelinową, posypać solą i gotować z drugiej strony, aż złoty kolor i dmuchane, 1 do 2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem i pozostawić na odpoczynek, gdy powtarzasz z pozostałym olejem i quesadillas. Pozostawić gotowane quesadillas na odpoczynek 1 minutę po ugotowaniu, aby ser się stopił.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.