Krab, Chili i awokado Tostaditos

Krab, Chili i awokado Tostaditos
Przepis Krab, Chili i awokado Tostaditos może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Dobrze sprawdza się jako zupa w bardzo przystępnej cenie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, Chili Jalapeno, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krab i pieprz Jack Tostaditos, Chili Crab (Krab w sosie kwaśnym i pikantnym) przepis, oraz Wołowina i Fontina Tostaditos.

Instrukcje

1
Rozgrzać wystarczająco dużo oleju roślinnego w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu, aby osiągnąć głębokość 1 cala. Pracując partiami, dodać tortille i smażyć, aż będą ostre, około 45 sekund na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia. (Smażone tortille można zrobić 1 dzień wcześniej. Chłodne tortille całkowicie i przechowywać w zamykanej plastikowej torbie w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj Chilli poblano, papryka, cebula, czosnek, i jalapeño; sauté aż dopiero zaczynają mięknąć, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Papryka ChiliPapryka Chili
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
5
Przełożyć do dużej miski; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wymieszaj kraba, pomidory, ser Cotija, pestki dyni, kolendrę i sok z limonki w mieszankę warzywną. Doprawić solą i pieprzem. (Mieszanina krabów może być wykonana 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser CotijaSer Cotija
Nasiona DyniNasiona Dyni
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
WarzywaWarzywa
KolendraKolendra
PomidorPomidor
KrabKrab
7
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
8
Tortille umieścić w jednej warstwie na 2 blach do pieczenia. Top z mieszanki kraba i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
AwokadoAwokado
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Posypać serem Monterey Jack. Dusić, aż ser się rozpuści, około 30 sekund, a następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
SerSer
10
* Świeże zielone chili, które są często nazywane pasillas; dostępne na rynkach Ameryki Łacińskiej i niektórych supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka ChiliZielona Papryka Chili

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia13
Magazyn