Przepis Krab, Chili i awokado Tostaditos może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Dobrze sprawdza się jako zupa w bardzo przystępnej cenie. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, Chili Jalapeno, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Krab i pieprz Jack Tostaditos, Chili Crab (Krab w sosie kwaśnym i pikantnym) przepis, oraz Wołowina i Fontina Tostaditos.
Instrukcje
1
Rozgrzać wystarczająco dużo oleju roślinnego w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu, aby osiągnąć głębokość 1 cala. Pracując partiami, dodać tortille i smażyć, aż będą ostre, około 45 sekund na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia. (Smażone tortille można zrobić 1 dzień wcześniej. Chłodne tortille całkowicie i przechowywać w zamykanej plastikowej torbie w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Torby Ziploc
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Dodaj Chilli poblano, papryka, cebula, czosnek, i jalapeño; sauté aż dopiero zaczynają mięknąć, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Papryka Chili
Pieprz Poblano
Czosnek
Cebula
5
Przełożyć do dużej miski; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Wymieszaj kraba, pomidory, ser Cotija, pestki dyni, kolendrę i sok z limonki w mieszankę warzywną. Doprawić solą i pieprzem. (Mieszanina krabów może być wykonana 4 godziny wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ser Cotija
Nasiona Dyni
Sok Z Limonki
Warzywa
Kolendra
Pomidor
Krab
7
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
8
Tortille umieścić w jednej warstwie na 2 blach do pieczenia. Top z mieszanki kraba i awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Awokado
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
9
Posypać serem Monterey Jack. Dusić, aż ser się rozpuści, około 30 sekund, a następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
Ser
10
* Świeże zielone chili, które są często nazywane pasillas; dostępne na rynkach Ameryki Łacińskiej i niektórych supermarketach.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.