Krab Bisque

Krab Bisque
Crab Bisque to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 6,23 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 613 kalorii. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 375 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sól, pastę pomidorową, pastę pomidorową i kilka innych składników, możesz ją zrobić. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Krab Bisque, Krab Bisque, oraz Krab Bisque.

Instrukcje

1
Tworzenie zapasów
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2
Przed dokonaniem bisque, musisz dokonać zasobów skorupiaków (patrz te instrukcje dla szczegółów i zdjęć).
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
BisqueBisque
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
3
1 rozbij duże kawałki skorupy kraba: jeśli masz duże kawałki skorupy kraba, będziesz chciał rozbić je na mniejsze kawałki. Dobrym sposobem na to jest umieszczenie ich w plastikowej torbie do zamrażarki i użycie wałka do ciasta lub butelki z winem, aby przewrócić je, aby je nieco rozbić. Nie zmiażdż ich.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
4
2 pieczone skorupy przez 10 minut: aby uzyskać dodatkowy smak w tym momencie, umieść je na patelni w piekarniku o temperaturze 204° przez 10 minut. To pomoże wydobyć więcej smaku kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1
Włóż skorupy kraba do dużego garnka i przykryj centymetrem wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Umieść ciepło na średniej wysokości i powoli podgrzej wodę. Kiedy widzisz małe pęcherzyki powietrza, które zaczynają unosić się na powierzchnię, obniż ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Nie pozwól, aby woda się zagotowała! Chcesz utrzymać temperaturę wody na poziomie tuż poniżej gotującego się do gotowania, około 82°, jeśli masz natychmiastowy termometr. Bąbelki powinny tylko sporadycznie pojawiać się na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Nie mieszać! Mieszanie muszli zmąci kolbę. Gdy piana rozwija się na powierzchni wody, odtłuść ją dużą łyżką. Zachowaj odtłuszczanie piany co jakiś czas i utrzymuj ciepło tuż poniżej gotowanego na wolnym ogniu przez około godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
5
Dodaj wino, marchew, cebulę, seler, pastę pomidorową, zioła, ziarna pieprzu: gdy wywar nie generuje już piany, dodaj wino, marchew, cebulę, seler, pastę pomidorową, tymianek, liście laurowe, pietruszkę i ziarna pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Zwiększ ciepło, aby przywrócić czas do niskiego gotowania na wolnym ogniu, a następnie obniż ciepło, aby utrzymać bardzo niskie gotowanie przez 30 minut. Usuń każdą nową pianę, która się rozwija.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
7
Dodaj sól i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Usuń duże ciała stałe i przecedzić przez sito wyłożone: użyj szczypiec lub sitka pająka, aby usunąć i wyrzucić największe kawałki muszli z kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
9
Następnie umieść kilka warstw zwilżonej gazy lub ręczników papierowych na dużym, drobnym sitku z siatki umieszczonym nad dużą misą lub innym garnkiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Wlać wywar przez sitko w celu odcedzenia. Odrzuć ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
11
Albo użyj zapasów od razu, albo ochłodzić do wykorzystania w przyszłości. Jeśli nie zamierzasz użyć zapasów w ciągu kilku dni, możesz je zamrozić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
12
Pamiętaj, aby pozostawić wystarczająco dużo miejsca na górze każdego używanego słoika, aby płyn mógł się rozszerzać podczas zamrażania. Powinieneś użyć zamrożonych skorupiaków w ciągu 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkorupiakiSkorupiaki
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
13
Składam 2-3 ćwiartka. Rezerwy 4 filiżanki na bisque kraba, przechowywać w lodówce lub zamrozić resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BisqueBisque
KrabKrab
14
Making the bisque
Składniki, których będziesz potrzebować
BisqueBisque
15
A teraz bisque...
Składniki, których będziesz potrzebować
BisqueBisque
16
6 Sauté szalotki na maśle w dużym garnku: w dużym rondlu 4 lub 6 quart, roztopić masło na średnim ogniu, dodać szalotki i gotować delikatnie, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1
Dodaj wino, bulion, biały ryż i pastę pomidorową. Podnieść ogień i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; zmniejszyć ogień, aby nadal gotować, aż ryż jest całkowicie gotowane, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2
Wyjąć z ognia i ostudzić przez kilka minut.
3
Dodaj dwie trzecie mięsa kraba, a następnie przecier: 
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
4
Dodać około dwóch trzecich mięsa kraba do zupy. Pracując partiami, nalej zupę do blendera i przecier, aż będzie całkowicie gładka. Powrót puréed zupa z powrotem do miski zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
Opcjonalnie Starty Ser Cheddar I Pokrojona Zielona CebulaOpcjonalnie Starty Ser Cheddar I Pokrojona Zielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
ChochlaChochla
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj śmietanę, pozostałe mięso kraba, sól, cayenne: 
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
6
Dodać śmietanę i delikatnie podgrzać zupę, aż będzie wystarczająco gorąca do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Opcjonalnie Starty Ser Cheddar I Pokrojona Zielona CebulaOpcjonalnie Starty Ser Cheddar I Pokrojona Zielona Cebula
7
Dodaj pozostałą jedną trzecią mięsa kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
8
Dodaj sól i pieprz cayenne do smaku (około ½ łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki cayenne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn