Kozi ser, pieczony czosnek i grzanki pomidorowe
Kozi ser, pieczony czosnek i pomidory mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 45 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 38 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka ukośnie chleb bagietki, pomidory śliwkowe, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta pomidorowa z pieczonym czosnkiem i kozim serem, Kozi ser, suszone na słońcu pomidory i suflety z pieczonego czosnku, oraz Karmelizowana kukurydza i Heirloom pomidor Galette w / Herbed pieczony czosnek kozi ser.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku( nie obieraj ani nie oddzielaj goździków); zawiń w folię. Wyłożyć blachę do pieczenia folią; pokryć folię sprayem do gotowania. Ułóż kliny pomidorowe w jednej warstwie na folii.
Piec czosnek i pomidory w temperaturze 425 przez 40 minut, obracając pomidory po 20 minutach.
Wyjąć pomidory z piekarnika; piec czosnek dodatkowe 5 minut.
Wyjąć czosnek z piekarnika; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki. Miąższ czosnkowy i kozi ser rozgnieść widelcem do wymieszania.
Rozłóż 2 łyżeczki mieszanki koziego sera na każdej kromce chleba. Na wierzchu po 1 klinie pomidorowym.