Kozi ser i zioła Nadziewane listkami Radicchio
Kozim serem i ziołami nadziewanymi liśćmi wymaga ok. 4 godziny i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, oliwę z oliwek, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kozi Ser Faszerowany Liście Winogron, Liście winogron Nadziewane kozim serem i figami, oraz Grillowane liście winogron Nadziewane kiełbasą i kozim serem.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: termometr do głębokiego smażenia
W małym rondlu podgrzej oliwę na średnim ogniu, aż termometr do głębokiego smażenia zarejestruje 300 stopni F.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia przez 5 minut.
Połączyć czosnek, pietruszka, bazylia, tymianek, i szalotki w małej, żaroodpornej szklanej misce. Ostrożnie wlać ciepły olej na mieszaninę ziół,
Łyżka cienką warstwę mieszanki ziół na dnie 8 przez 8-calowy kwadratowy szklany naczynie do pieczenia. Ułóż plastry koziego sera w jednej warstwie na wierzchu. Pozostałą mieszankę ziołową równomiernie wyłożyć na wierzch koziego sera. Przykryć naczynie do pieczenia folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub na noc.
Ułożyć liście na półmisku, w każdym liściu starannie ułożyć plasterek marynowanego koziego sera.
Skropić dodatkową mieszanką ziół i podawać.