Kotlety wieprzowe z grilla z salsą z papai
Kotlety wieprzowe z grilla z Papaya Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 55 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 17 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz papaję, 2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Z Salsą Ananasową, Kotlety Wieprzowe Z Salsą Brzoskwiniową, oraz Kotlety Wieprzowe Z Salsą Nektarynkową.
Instrukcje
Zmiksować sos barbecue, 1 szklanka papai i kminek w blenderze na gładką masę.
Połowę mieszanki sosu barbecue zalać kotletami w płytkim szklanym naczyniu. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania. Rezerwa pozostałej mieszanki sos barbecue.
Tymczasem, delikatnie połączyć pozostałe papaja, dressing, bazylia i czosnek w małej misce. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Usunąć kotlety z marynaty; wyrzucić marynatę. Kotlety grillowe 5-6 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (145F), szczotkowanie od czasu do czasu z zarezerwowaną mieszanką sosu barbecue.
Wyjąć z grilla; odstawić 3 min.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.