Kotlety wieprzowe z grilla z salsą z papai

Kotlety wieprzowe z grilla z salsą z papai
Kotlety wieprzowe z grilla z Papaya Salsa może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 55 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 17 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz papaję, 2 łyżki. kraft pikantny włoski dressing, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Z Salsą Ananasową, Kotlety Wieprzowe Z Salsą Brzoskwiniową, oraz Kotlety Wieprzowe Z Salsą Nektarynkową.

Instrukcje

1
Zmiksować sos barbecue, 1 szklanka papai i kminek w blenderze na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Zwykły AnanasZwykły Ananas
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połowę mieszanki sosu barbecue zalać kotletami w płytkim szklanym naczyniu. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania. Rezerwa pozostałej mieszanki sos barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
3
Tymczasem, delikatnie połączyć pozostałe papaja, dressing, bazylia i czosnek w małej misce. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Zwykły AnanasZwykły Ananas
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Usunąć kotlety z marynaty; wyrzucić marynatę. Kotlety grillowe 5-6 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (145F), szczotkowanie od czasu do czasu z zarezerwowaną mieszanką sosu barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć z grilla; odstawić 3 min.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Podawać z papaya salsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykły AnanasZwykły Ananas
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia0
Magazyn