Kotlety Wieprzowe Smażone Na Patelni Cytrynowej
Need a dairy free main course? Cytrynowy Kotlet schabowy smażony na patelni może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka rosołu z kurczaka, olej roślinny, kotlety wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Jedna Patelnia Jabłko Cynamon Kotlety Wieprzowe, Kotlety Wieprzowe Z Blachy Miodowo-Musztardowej, oraz Kotlety schabowe, ziemniaki i fasolka szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w płytkim naczyniu; kotlety wieprzowe pogłębiać w mieszaninie mąki.
Smaż kotlety wieprzowe, w 3 partiach, w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 1 minutę z każdej strony lub aż rumiane.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Dodaj bulion i sok z cytryny na patelni. Doprowadzić do wrzenia i wymieszać, aby rozluźnić cząstki z dna patelni.
SOS podawać na kotletach wieprzowych.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.