Kotlety wieprzowe salsa z czarnej fasoli i kukurydzy
Kotlety wieprzowe z czarnej fasoli i kukurydzy wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 11g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka torba piekarnik, pomidor i chiles, kukurydza kernel, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kotlety Schabowe Z Salsą Czarno-Białą, Corn ' N ' Black Bean Salsa, oraz Salsa kukurydziana i czarna fasola.
Instrukcje
Umieść worek piekarnika w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Dodaj mąkę, 1/4 łyżeczki czosnku w proszku, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu do worka piekarnika. Przekręć koniec torby i wstrząśnij, aby połączyć.
Dodaj kukurydzę, fasolę i pokrojonego w kostkę pomidora do torby piekarnika. Squeeze bag do mieszania składników.
Posypać kotlety wieprzowe pozostałą 1/4 łyżeczki czosnku w proszku, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; układać w równomiernej warstwie na warzywach.
Zamknij torbę piekarnika z nylonowym krawatem; Wytnij 6 (1/2 cala) szczelin w górnej części torby.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.