Kotlety Wieprzowe Paprikash

Kotlety Wieprzowe Paprikash
Kotlety wieprzowe Paprikash może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 426 kalorii, 30g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowaną zupę pomidorową campbell ' s®, paprykę, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paprykarz Wieprzowy, Pieczony Paprykarz Wieprzowy, oraz Polędwica Wieprzowa Paprykasz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać wieprzowinę i gotować, aż dobrze rumiane z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Usuń wieprzowinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Zmniejszyć ciepło do średniego. Wymieszać cebulę i paprykę na patelni i gotować, aż cebula będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Wymieszać zupę, wodę, czarny pieprz i śmietanę na patelni i podgrzać do wrzenia. Powrót wieprzowiny na patelni. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować, aż wieprzowina jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wieprzowinę i sos podawać z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn