Koszmar Elmo: brukselka z cebulą i boczkiem
Koszmar Elmo: brukselka z cebulą i boczkiem to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, pieprz, liście estragonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Podobne przepisy to Posiekana Brukselka Z Boczkiem I Cebulą, Posiekana brukselka z boczkiem i cebulą, oraz Brukselka Smażona Z Boczkiem I Cebulą.
Instrukcje
W dużej głębokiej patelni, na średnim ogniu, dodać boczek. Renderuj tłuszcz i gotuj, aż będzie chrupiący i złocisty. W tym momencie dodaj cebulę i gotuj, aż będzie przezroczysta.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Napełnij mały rondel osoloną wodą i zagotuj na średnim ogniu.
Dodać liście kiełków i blanszować przez około 3 minuty.
Przenieś liście do dużej miski z lodową wodą.
Drenaż. Podgrzać boczek i cebulę na patelni, aż skwierczy, następnie dodać blanszowane liście kiełków i gotować przez kolejne 2 protokół.
Dobrze wymieszać i zakończyć z masłem i świeżym estragonem. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i przelać do miski.