Korzeń selera i ziemniaka Röstis

Korzeń selera i ziemniaka Röstis
Korzeń selera i ziemniaka Röstis może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 109 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia ziemniaków, tymianek, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zacieru Z Korzenia Ziemniaka I Selera, Purée z korzenia selera i ziemniaków, oraz Korzeń selera i zacieru ziemniaczanego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Połączyć pierwsze 9 składników w dużej misce; wrzucić dobrze. Podzielić mieszaninę ziemniaków na 8 (1/2-cup) porcje, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Stopić 4 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodaj 4 paszteciki do patelni; gotować 5 minut z każdej strony lub na złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Umieścić na blasze do pieczenia. Powtórz procedurę z pozostałymi 3 1/2 łyżeczki masła i pozostałymi 4 pasztecikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Pieczemy paszteciki w temperaturze 425 przez 8 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Podawać z beztłuszczową śmietaną, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowa śmietanaBeztłuszczowa śmietana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn