Koreańskie Burgery Z Grilla
Koreańskie Burgery z grilla mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 26g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, brązowy cukier, rzodkiewki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Koreański Grill Z Wołowiną, Koreański Sos Barbecue, oraz Bulgogi (Korean Beef Barbecue) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników. Podzielić mieszaninę na 6 równych porcji, kształtując każdy w 1/2-cala grubości patty.
Umieścić paszteciki na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania; grillować 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 16
Wyjąć z grilla; niech paszteciki stać 5 minut.
Miejsce bułki, ściąć boki w dół, na grill rack; grill 1 minutę lub do tosty.
Umieść 1 patty na dolnej połowie każdej bułki; na wierzchu każdej porcji z 1 liściem sałaty, 1 łyżką rzodkiewki i górną połową bułki.
Piwo uwaga: z ich Gingery Asian spice, te hamburgery wołają o klasyczne brązowe ale jak Samuel Smith Nut Brown Ale (10$za cztery butelki 12-uncji). Z umiarkowanym pięcioprocentowym alkoholem i ładnie zaokrąglonym smakiem, to piwo tosty smak orzechów uzupełnia orzechową esencję oleju sezamowego hamburgerów. Ciemniejsze piwa świetnie komponują się również z chrupiącą rzodkiewką. -- Jeffery Lindenmuth