Koper włoski i fasolka szparagowa z pomarańczą i migdałami

Koper włoski i fasolka szparagowa z pomarańczą i migdałami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj koper włoski i fasolkę szparagową z pomarańczą i migdałami spróbować. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Ten przepis służy 8. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz blanszowane migdały, fasolę, koper włoski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasolka szparagowa o zapachu pomarańczy z prażonymi migdałami, Fasolka szparagowa z migdałami, oraz Fasolka Szparagowa Z Migdałami dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn