Koper włoski z bułką tartą
Koper włoski z bułką tartą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 176 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka czosnku, wermutu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Sycylijski makaron z Miecznikiem, koprem, miętą i bułką tartą, Herbed Bread Crumbs, oraz Spaghetti z bułką tartą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Blanszować Koper do miękkości.
W średniej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek, dodać czosnek i saute. Doprawić koper włoski solą i pieprzem.
Dodaj do patelni i gotować bez ruchu, aby koper włoski mógł trochę brązowo. Rzucaj delikatnie.
Dodać wermut i doprawić pieprzem. Wymieszać natkę pietruszki i wrzucić.
Podawać z bułką tartą posypaną wierzchem.