Kolorowe Pasztety Świąteczne
Kolorowe świąteczne pasztety wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka twarogu, oliwy z oliwek, pomidorów zapakowanych w oliwę i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pasztet wiejski (pâté de Campagne), Pasztet Wołowy (Pasztet), oraz Pasztet (Pasztet) Maison.
Instrukcje
Linia 2 1/2-cup formy lub miski z folii, pozostawiając 1 " zwis wokół krawędzi. Odstawić.
Beat sery na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż kremowy; odstawić.
Bazylia i kolejne 3 składniki połączyć w pojemniku miksera elektrycznego; dodać 2 ząbki czosnku. Przykryć i przetworzyć do gładkości, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki; wyjąć z blendera i odstawić.
Połączyć pomidory i pozostały ząbek czosnku w pojemniku blendera elektrycznego; proces do gładkiej.
Łyżka 1/3 mieszanki twarogu do przygotowanej formy, rozprowadzając równomiernie; rozprowadzić mieszaniną bazylii. Łyżka 1/3 mieszanki twarogu na mieszaninie bazylii, równomiernie rozprowadzając; rozprowadzić mieszaniną pomidorową.
Rozłóż pozostałą masę serową na mieszance pomidorowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny.
Unmold pt na talerzu; odkleić plastikową folię.
Podawać z plastrami bagietki lub różne krakersy.