Kolacja: Tofu z boczniakami i szpinakiem

Kolacja dziś wieczorem: trzy-Alarm Tofu z boczniakami i szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.42 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz czosnek, tofu, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: the Best Oyster po ' Boy Outside of New Orleans, Kolacja: smażona kanapka z ostryg i boczkiem, oraz Kolacja: czerwona soczewica i Curry z tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść tofu w czystym ręczniku kuchennym i naciśnij delikatnie, aby spróbować i moczyć jak najwięcej wody, Jak to możliwe bez łamania tofu.
Pokroić w kostkę 1/2 cala.
Ubić razem sos sojowy, ocet, miód, skrobię kukurydzianą, olej sezamowy i pokruszony czerwony pieprz.
Dodaj tofu, i delikatnie połączyć. Odstawić na 30 minut. Następnie wyjąć tofu i osuszyć. Zamów marynatę.
Ustaw wok lub dużą patelnię żelaza na dużym ogniu.
Wlać 2 łyżki oleju i obracać patelnię wokół.
Dodaj tofu. Wymieszać od czasu do czasu i gotować, aż tofu jest rumiane, o 2 protokół.
Wlać resztę oleju, a następnie dodać grzyby, imbir i czosnek. Wymieszać i gotować przez około minutę.
Dodaj szpinak i marynatę. Gotować, aż szpinak zwiędnie, a następnie dodać z powrotem tofu.