Kolacja: makaron z tuńczykiem, orzeszkami pinii, nasionami kopru włoskiego, kaparami i cytryną

Kolacja: makaron z tuńczykiem, orzeszkami pinii, nasionami kopru włoskiego, kaparami i cytryną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: makaron z tuńczykiem, orzeszkami pinii, nasionami kopru włoskiego, kaparami i cytryną. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz tablesoon kapary, tunan w oliwie z oliwek, orzeszki piniowe i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać orzeszki piniowe, można śledzić to danie główne z Ciasto gruszkowe z orzeszkami piniowymi jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: letni makaron z orzeszkami pinii i cytryną, Kolacja: makaron ze szparagami, cytryną i orzeszkami piniowymi, oraz Kolacja: ciepła sałatka z kurczaka z rukolą, kaparami i orzeszkami pinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek osolonej wody, aby zagotować na dużym ogniu. Gotować makaron, aż tylko nieśmiały al dente, zgodnie ze wskazówkami pole makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W międzyczasie, podgrzać orzeszki piniowe w dużym (12-calowy) patelnia na średnim ogniu. Gotować, aż tosty i pachnące, ale nie spalone, 1-2 minut, następnie dodać olej, nasiona kopru włoskiego, płatki czerwonej papryki, i skórki z cytryny. Gotować przez dodatkową minutę, aż przyprawy będą pachnące, a następnie dodać tuńczyka. Dokładnie wymieszaj, unikając zbytniego rozbijania, aż do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Odcedzić makaron, rezerwując 1 szklanka wody do gotowania, i dodać makaron na patelni. Wrzucić dobrze do herbu, następnie dodać trochę wody z makaronu, o 1/4 szklanki, i gotować na małym ogniu, aż makaron jest al dente i sos i makaron przylegają dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj wodę z makaronu w razie potrzeby, aby uzyskać odpowiednią sosność. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn