Kolacja: makaron z kalafiorem i anchois

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: makaron z kalafiorem i anchois spróbuj. Jedna porcja zawiera 766 kalorii, 22g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szafran, oliwę z oliwek, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać szafran, można śledzić to danie główne z Kremowy jogurt szafranowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kolacja: makaron z duszonym kalafiorem i szafranem, Kolacja dziś wieczorem: Sałatka Kale Caesar z anchois, oraz Kolacja: Spaghetti z czosnkiem, anchois i Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
W międzyczasie wlać 1 łyżkę oleju na dużą patelnię, włączyć ciepło do średnio-niskiego i dodać bułkę tartą. Dobrze wymieszać i gotować na złoty kolor, o 20 protokół.
Wlać do osobnej miski i odstawić.
Wlać resztę oleju do pustej teraz dużej patelni i włączyć ciepło do medium.
Dodać różyczki kalafiora i gotować, aż zaczną mięknąć, o 5 do 10 protokół.
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki na patelni, i doprawić solą i pieprzem do smaku. Dobrze wymieszać i gotować przez minutę.
W misce rozpuścić koncentrat pomidorowy w 1/2 szklanki wody.
Wlać tę mieszaninę do patelni. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć, i gotować przez 15 do 20 protokół, lub aż kalafior jest bardzo delikatny.
Dodaj makaron do wrzącej wody i gotuj zgodnie ze wskazówkami na pudełku. Po zakończeniu drenażu.
Dodać szafran do małej miseczki i rozpuścić w 1/3 szklanki ciepłej wody.
Dodaj to, posiekane pomidory i pastę sardeli na dużej patelni. Podgrzać do średniej wysokości i gotować, aż sos będzie gęsty. Wrzucić do gotowanego makaronu i dobrze wymieszać.
Makaron podawać z posypką bułki tartej i posiekaną natką pietruszki.